) «Кращого моменту в нас немає»: історії бізнесів, які вирулюють під час війни – Global speech and hearing clinic

«Кращого моменту в нас немає»: історії бізнесів, які вирулюють під час війни

Замовляй консультацію менеджера, який допоможе легко й швидко почати бізнес з OLX, збільшити продажі та залучити ще більше клієнтів. Ситуація дещо інша із запитом купівлі бізнесу «під ключ». Аналітичні дані команди OLX кажуть про те, що українці дуже цікавилися купівлею кав’ярень, барів, фудтраків та ютуб-каналів (десь по відгуків на одне оголошення). З початку війни чимало бізнесів в Україні або припинили своє існування, або заморозили діяльність. Але життя не стоїть на місці й завдяки різноманітним бізнес-ідеям можна спостерігати перезавантаження економіки. Способи реклами змінюються, але суть залишається тією ж. В сучасних умовах агентство може надавати послуги по налаштуванню Google Adwords та просуванню інформації про товари і послуги онлайн.

Війна кардинально змінила ставлення до всього, що пов’язано з Росією. Тому товари, створені країною-агресором, більше не будуть користуватися попитом в нашій країні та й далеко за її межами. Також у повоєнний час для відновлення житла після обстрілу в українців буде великий попит на встановлення віконних блоків, виконання ремонтних робіт. Відновлення зруйнованих будівель після війни вимагатиме величезної кількості будівельних матеріалів. Перспективні напрямки – виробництво, доставка, продаж товарів для будівництва та ремонту, сантехніки. Наприклад, прес-служба Київської обласної військової адміністрації оголосила про будівництво кількох ЖК для людей з Ірпеня та Бородянки, які втратили житло. На території будуть не лише житлові будинки, а й спеціально обладнані бомбосховища.

Це може 5-10 тисяч євро, але якщо у вас невеликий бізнес, то цього може бути достатньо, щоб якийсь новий напрямок запустити. “Відкривати бізнес під час війни варто, я з повагою ставлюся до тих, хто це робить. Це дуже складно, але для відновлення економіки вкрай потрібно”, – підтримує підприємців Андрій Ремізов. В умовах скорочення українського ринку, підприємці звернули свою увагу на закордон, як потенційний варіант розвитку бізнесу. Частина українських магазинів ще до війни продавала свої товари в іноземних країнах, тому ця практика вже була відома раніше.

який бізнес почати під час війни

Ми менш залежні від зовнішніх обставин чи інвестицій і можемо швидше прийти до результату. З іншого боку, коли ми залучаємо зовнішні інвестиції, це може дати певний поштовх, але якщо ми не можемо правильно цим скористатися, то результат не приведе до розвитку бізнесу. У будь-якому разі треба мати план по тому, що змінювати у бізнес-моделі», — каже коуч. Під час війни умови на ринку можуть змінюватися дуже швидко. Тому важливо бути готовим до змін та швидко адаптуватися до них. Наприклад, якщо збір врожаю затримується через обставини війни, вам необхідно шукати альтернативні способи збору врожаю та збуту продуктів.

Ідея №65: виготовлення біжутерії

Вигадка, ймовірно, вимагатиме деяких зусиль, проте вона цілком припустима для нової ідеї для бізнесу. Заготівлі дозволяють зберігати різні види продуктів харчування, тому можна легко відправляти їх клієнтам або навіть продавати оптом місцевим компаніям. Так звична справа легко перетвориться на нову ідею для бізнесу.

Але почати аграрний бізнес під час війни в Україні може бути ще більш складною задачею. Проте, якщо ви готові до цього виклику, то насправді існує декілька речей, які можуть допомогти вам розпочати успішний аграрний бізнес, навіть в складних умовах війни. Реформа охорони здоров’я означає, що в найближчому майбутньому більшість компаній будуть зобов’язані надавати працівникові медичне страхування. Саме тому все більше і більше компаній будуть шукати дистанційні послуги, щоб хтось допоміг їм розібратися в дрібницях планів медичного страхування та страхових внесків.

Всілякі турагенції ридають згадуючі черги клієнтів. Але штука в тому, що геть не всі турагенції змінилися під час кризи з вірусами та тим паче під час війни. Держава звільнила усіх ФОП від сплати ЄСВ за себе та найманих працівників, які були призвані на військову службу в рамках мобілізації. А ФОП 1-2 групи звільняються навіть від сплати єдиного податку. Штрафи за несплату, неповну або несвоєчасну сплату податків чи неподання звітності не нараховуються. Також не проводяться документальні перевірки щодо сплати ЄСВ. Втім, якщо у вас є можливість, бажано платити всі податки заради наповнення держбюджету.

На дім для безпритульних тварин: в Україні випустили благодійну колекцію одягу «Твоє худі — їхня домівка»

Зробіть так, щоб всім хотілося сфоткатися біля вашого вагончику з кавою (не за знижку! а тому, що це модно, або просто круто). Що потрібно людям – бізнес ідеї під http://www.aelec.id.au/казино-вулкан-грати-безкоштовно-в-онл/ час війни українцям від українців. У цей складний час, український бізнес, як і весь наш народ, проявив солідарність та згуртувався, щоб підтримати один одного.

Ця історія про нестандартні рішення, які дозволили врятувати компанію і продовжити роботу під час війни. Аграрний бізнес в Україні також пов’язаний з ризиками, які можуть впливати на прибутковість та перспективи розвитку. Одним з найбільших ризиків є залежність від погодних умов. Нестабільність погоди може призвести до непередбачуваного врожаю та втрат для аграрного бізнесу. Перспективи аграрного бізнесу в Україні є дуже перспективними, особливо з урахуванням розвитку експорту та підвищення рівня конкурентоспроможності українських агропродуктів на світовому ринку.

Не забувайте, що найкраща реклама для даного бізнесу – це рекомендації. Організація власної оранжереї – чудова ідея для малого бізнесу. За її допомогою можна доглядати за різними вуличними і домашніми рослинами та продавати їх клієнтам. Просування онлайн та офлайн потрібне як великому, так і малому бізнесу. Це зручно зробити через соціальні мережі та месенджери. Флаєри, постери та яскрава вивіска допоможуть створити гарне враження про ваш бізнес.

Call us