) Чернівецька Область Archives Дешевий Відпочинок В Карпатах Та В Україні – Global speech and hearing clinic

Чернівецька Область Archives Дешевий Відпочинок В Карпатах Та В Україні

Спочатку пропонуємо проїхатися по найвисокогірнішому автомобільному перевалу в Україні – Шурдин. Висота перевалу становить 1173 метра, і він проходить через карпатський хребет Ракова між населеними пунктами Берегомет та Селятин. Для занурення в інопланетну реальність радимо відправитися на гору Томнатик помилуватися на занедбану військову базу з радіолокаційною станцією “Памір”. Будинки станції мають кулясту форму і створюють фантастичну атмосферу. Здається, ніби ти опинилася на іншій планеті. Для тих, хто хоче вивчити Буковину знизу, радимо відправитися в гіпсову Скитську печеру.

відпочинок в чернівецькій області

Це за 70 кілометрів від Чернігова та за 190 кілометрів від Києва. По всьому маршруту чудова дорога, їхати з Києва краще за Е-95. Екстремалам знайдеться чим зайнятися в Чернівецькій області.

До Послуг Гостей:

Котедж «SONNA» розташований у селі Підзахаричі, 1 км від центру села, 500 м… Для повноцінного життя нам потрібно не тільки працювати, але і знаходити достатньо часу для релаксу. Найкращим місцем, щоб відволіктися від буденності та отримати безліч позитивних емоцій є відпочинкові бази тришина катерина Чернівців. В них створені всі умови для проведення незабутніх вихідних в компанії друзів, сім’ї, чи навіть наодинці. У Чернівецькій області переплелися культури різних народів і епох, багато в чому завдяки “прикордонності” регіону. Це, звичайно ж, знайшло відображення і в архітектурі.

Дізнайся, Де Відмінно Провести Канікули На Буковині

На території комплексу можна також орендувати альтанки для відпочинку. Малі розраховані на 6-10 осіб, а великі – на компанію з осіб. “Гуцульська гражда” – це два двоповерхові будинки, які в собі вміщують їдальню, кухню та thirteen номерів стандарт класу. Усі меблі в садибі виконані з натурального дерева, а ортопедичні матраци та антиалергенна постіль допоможуть відновити баланс. Для зручності та комфорту відвідувачів кожен номер має окремий вихід на вулицю. А декілька зон для відпочинку дозволяють відпочивати лише в колі своєї компанії, не заважаючи іншим і знаючи, що ніхто не потурбує вас.

Місця для проведення дозвілля у Чернівцях дуже популярні. Буває, що нам потрібно відпочити від усього, змінити обстановку та все навколо, просто віддатися релаксу. В такому разі бази для відпочинку стають необхідними. Вибрати базу потрібно відповідно до ваших уподобань. В Чернівцях та області їх можна знайти в горах та біля річок.

Call us