) Чим відрізняється ігровий комп’ютер від звичайного персонального комп’ютера – Global speech and hearing clinic

Чим відрізняється ігровий комп’ютер від звичайного персонального комп’ютера

Boxed Gaming RTX3060Ti Pro+ оснащується процесором 12-го покоління з мікроархітектурою Alder Lake. CPU такого рівня, як Intel Core i F, вже підтримує новітню оперативну DDR5-4800, що дозволить модернізувати систему для майбутніх потреб. Найновіша мікроархітектура NVIDIA Ada Lovelace призначена для топових ігор і по-справжньому реалістичного занурення в сюжет. Кожен, хто наважувався на самостійну збірку ПК, на якомусь етапі зневірювався в цій ідеї. Складання системи вимагає мінімального запасу базових знань про компоненти та їхню сумісність, а в процесі буває важко розрахувати потрібний бюджет на їх купівлю. Для уточнення деталей телефонуйте або пишіть у месенджери.

Якщо ви збираєте комп’ютер на замовлення, центральний процесор повинен відповідати рівню відеокарти. Охолодження основних компонентів – у топових моделях встановлюються радіатори чіпсету, системи живлення процесора та накопичувача. Тип сокету для https://krlife.com.ua/news/osoblyvosti-ta-perevagy-provajdera-netent/ процесора, від якого залежить покоління чіпа, що встановлюється. Для найпотужніших мікросхем важливою є й потужність системи живлення. При цьому збірка буде має приємний вигляд завдяки корпусу з перфорованими панелями і прозорим боковим вікном.

Процесор охолоджується за допомогою рідинної системи Arctic Liquid Freezer II 360 RGB, а вся система має вдосталь енергії від надійного блока Asus TUF Gaming на 750 Вт. Отриманий екземпляр у Вашому замовленні візуально(колір, зовнішній вигляд) може відрізнятися від зображеного на фото! Також враховуйте, що моделі комплектуючих та комплект поставки, може відрізнятися та бути зміненим продавцем без попереднього повідомлення. Купити системний блок Куб можна у нашому магазині корпусів для ПК з доставкою по всій Україні (Київ, Харків, Одеса, Львів, Миколаїв, Ужгород, Полтава, Суми, Чернігів, Херсон).

компьютер для ігор

Цей ПК базується на процесорі Intel Core i F з мікроархітектурою Rocket Lake і має чудову репутацію на ринку. Здатний запустити будь-яку новинку у світі ігор на максимальних налаштуваннях. Швидкий процесор, швидка ОЗУ, потужна відоекарта – це все, що потрібно для мультизадачного ПК на сьогодні. Ви легко можете замінити або модернізувати внутрішні компоненти, щоб задовольнити потреби в ресурсах, що зросли.

Ігровий комп’ютер “CUBERPUNK ANDY” RYZEN 5 3600 | NVIDIA RTX 3060 12gb | 16GB RAM | SSD 500GB

Зараз на ринку достатньо моделей вже готових збірок, з оптимальними цінами, десяток з яких ми представили в нашому списку. Комп’ютерні ігри займають велику частину дозвілля як дітей, так і дорослих. І з кожним днем кількість людей, різного віку ту статі, які грають в ігри на ПК, лише зростає. Одночасно стає більше ігор, вони стаються більш якісними, детальними та динамічними. Тож перед покупкою такого обладнання важливо розуміти, яким вимогам має відповідати базовий ігровий ПК. Цим показником визначається скільки бітів, буде використано для зберігання однієї секунди відео-запису. За низького показника бітрейту, якість вашого відео стане досить низькою.

Наші системні блоки Куб – це найкращий варіант потужної системи у виділеному робочому просторі. Хоча системники важко переносити, вони забезпечують чудові можливості для роботи, перегляду фільмів або ігор, оскільки їх можна використовувати у комплекті з великими моніторами. Як для роботи, так і для ігор, системники – це чудовий вибір, оскільки вони легко модернізуються та кастомізуються. Якщо бюджет не головне, то орієнтуватися слід на свої потреби. Досвідчені геймери радять брати максимальний додатковий запас потужності, наскільки дозволяють кошти. Але з кожним роком ігри стають все складнішими і «важчими», тож яку б комплектацію ви не обрали зараз, в певний час стане вона стала застарілою. Тому тут головне обирати таку комплектацію, яку з часом можна буде удосконалювати та апгрейдити, це й буде ваш базовий ігровий комп’ютер.

ARTLINE Gaming X31 – трохи інша конфігурація минулої моделі за таку ж вартість. Тут встановлена продуктивніша відеокарта наступного покоління Nvidia GTX 1650 і ємніший, але й відчутно повільніший жорсткий диск об’ємом 1000 Гб. По-друге, обсяг оперативної пам’яті від 8 ГБ (а краще 16 ГБ) стандарту не нижче DDR4-2666. По-перше, процесор на базі Intel Core i3 покоління 8ххх або аналогічний за показниками у AMD (наприклад, AMD Ryzen 3 покоління 3ххх). Кожен з таких процесорів повинен мати мінімум 4 ядра та частоту мінімум 3,6 ГГц та мати технічні характеристики не нижче написаних. Для виявлення шлюбу – за бажанням замовника, системний блок проходить 24-годинну перевірку за допомогою набору спеціальних тестових програм безкоштовно.

Оптимальна конфігурація та характеристики ігрового ПК. Вартість оптимального комп’ютера для ігор

Перед тим як купити готову збірку ПК, бажано ознайомитися з FPS у тестах. На думку більшості геймерів, мінімальний та середній FPS мають бути більше 40 та 60 кадрів на секунду відповідно. Максимальний рівень менш важливий — якщо він високий, але допускає сильні коливання, грати буде некомфортно. Хороший ігровий комп’ютер потребує дискретного графічного адаптера . Від нього варто відштовхуватися при виборі інших комплектуючих. В ігрових материнських платах часто використовується подвійна мікросхема BIOS, що зберігає ключові налаштування комп’ютера.

Охолодження мінеральною оливою в комп’ютерних системах

Така збірка гарантує високу швидкість обміну інформації між накопичувачем, процесором та відеокартою, що дає високі показники FPS. ARTLINE Gaming X31 заснований на новішому процесорі від синіх Intel Core i F та класиці бюджетних ігрових відеокарт – Nvidia GTX 1050 Ti. Зверніть увагу на системні вимоги до тих ігор та програм, які ви плануєте використовувати на своєму майбутньому ПК. По-третє, обсяг жорсткого диску від 1000ГБ і дуже бажано щоб цей диск був SSD. Як варіант, можна використовувати два фізичні диски, наприклад, один жорсткий диск на 1000 ГБ, а другий SSD на 480 ГБ.

Якщо ви любите швидкі, зручні та надійні рішення, вам варто звернути увагу на готові зборки комп’ютерів, зібрані фахівцями нашої компанії. У них уже встановлено все необхідне для роботи, ігор, стримінгу, перегляду відео та виконання інших завдань. Таке обладнання проходить додаткові тести після збірки, тому на нього часто поширюється розширена гарантія. Крім частоти і обсягу пам’яті, звернути увагу варто на конструкцію модулів. Ідеальним варіантом для швидкого ігрового ПК буде планка з вбудованим радіатором і можливістю і підвищення робочої напруги. Це те, що дасть вам можливість розігнати комп’ютер, додатково підвищити його продуктивність. Ну і, само собою, від якісного охолодження пам’яті також сильно залежить стабільність роботи комп’ютера.

Call us