) Пошук відкритих ресурсів у Scopus: нові можливості Освіта UA – Global speech and hearing clinic

Пошук відкритих ресурсів у Scopus: нові можливості Освіта UA

Кожна стаття з переліку має позначки щодо налаштування конфіденційності, які завжди можна змінити. На цьому етапі у відповідному полі необхідно вказати Вашу електронну адресу https://chytomo.com/en/254-poets-from-around-the-world-publish-a-book-in-support-of-ukraine/ та підтвердити її. Потім натиснути Send Author ID(Надіслати Author ID). Перевірте згенерований список своїх публікацій, оберіть ті, автором/співавтором яких Ви є.

Звернемо увагу, що знак питання дає змогу прямого переходу до відповідного розділу довідки. Вся наведена статистична інформація є сумарною за роками. Пошук за пристатейною бібліографією здійснюється за автором, роботою, роком, томом, випуском, сторінкою та назвою публікації. Для ефективного пошуку необхідне заповнення хоча б двох полів. Оператор «OR» застосовується для пошуку записів, що відповідає будь-якій з умов. Оператор «AND» застосовується для пошуку записів, що включають усі задані умови. ResearcherID попросить дозволу на доступ до Вашого запису ORCID, щоб надати дозвіл, натиснітьAuthorize Дозволити).

наукові статті пошук

Забезпечує пошук повнотекстових дисертацій відкритого доступу або відомостей про дисертації обмеженого доступу серед 4 млн документів. DOAJ є співавтором Принципів прозорості та найкращої практики наукового видавництва , які є основою основних критеріїв DOAJ для включення. Усі послуги DOAJ безкоштовні, включаючи індексацію.

Google Scholar як бібліографічний менеджер. Пошук наукових статей та робота з ними

Покриває базові функції користувача щодо пошуку та збереження матеріалів. Звантажувати обрані матеріали або список читання в форматі електронної таблиці або для інтеграції з бібліографічним менеджером («Export all»). Напрям – технічні науки за спеціальностями – 121, 122, 123, 126. Напрям – педагогічні науки за спеціальністю – 11, 14, 15, 16. У збірнику містяться статті, присвячені актуальним проблемам когнітивного, зіставного мовознавства, дискурсивної лінгвістики, перекладознавства, системи та структури мови, літературознавства тощо.

Налаштування профіля в Google Scholar

Для цього потрібно просто завантажити обрані матеріали у нашій системі Onleihe. Фільтрування пошукових результатів за певними параметрами, наприклад роком публікації, типом матеріалу та ін. Матеріали, що відображаються на перших позиціях запитів, зазвичай більше цитуються та використовуються колегами-дослідниками.

Напрям – філологічні науки за спеціальністю – 035. Напрям – технічні науки за спеціальностями – 121, 122, 123, 125, 126, 151, 152, 172). Напрям – технічні науки за спеціальністю – 131, 132, 133. Напрям – економічні науки за спеціальністю – 242, 241, 073, 076.

Call us