) Основні критерії вибору наукового журналу для публікації – Global speech and hearing clinic

Основні критерії вибору наукового журналу для публікації

Перевірити приналежність авторського права. Якщо не прагнете передавати права на наукову статтю, потрібно переконатися, що цього не станеться. Дана інформація розміщена на сайті журналу.

наукові статті публікації

Через цю складність вони часто проходять повз увагу науковців. Однак існує декілька баз даних нерецензованих публікацій (наприклад, ArXiv.org), де спеціалісти розглядають і нерецензовані публікації. Під час такого розгляду було встановлено доведення гіпотези Пуанкаре російським математиком Григорієм Перельманом. В– журнали, які були включені до переліку видань на момент затвердження Порядку, а також всі журнали, виключені з категорії Б і А на 2 роки. При цьому важливо відзначити, якщо протягом двох років видання не отримали вищевказані категорії, тобто не покинули групу В, вони виключаються зі списку і більше не вважаються фаховими. Насправді, вибір видання для публікації – не останній крок.

Також там ставляться питання, на які автори намагалися знайти відповіді. Часто в кінці вступу дається коротка характеристика задачі дослідження та обраної для її вирішення методики. При написанні на замовлення аналізуються тематичні матеріали, які раніше були опубліковані, вивчаються наукові дослідження членів дисертаційної ради, повністю враховуються побажання замовника. Якщо ви вирішили скористатися такою послугою, то дізнатися про вартість публікації статті ВАК можна у менеджерів компанії «Аспірантура». Після цього Вам випаде певна кількість статей, серед яких знайдіть свою роботу.

Наші спеціалісти надають документи про виконані роботи та рахунок, якщо це необхідно для звітності. Якщо автор не має наукових ступенів, підготуйте рецензію наукового керівника. При обговоренні зазвичай підбивають підсумки, формують висновки роботи та окреслюють перспективу вивчення теми. Що підтвердилося, що довелося спростувати.

Фіктивні наукові публікації[ред. | ред. код]

Результатом такого об’єднання є вичерпна база даних, яка допомагає дослідженням в усіх областях. Легкий доступ до великої бази даних в одному місці, значно скорочує час пошуку та аналізу даних і в значній мірі допомагає авторам у підготовці нових статей. EuroPub прагне зробити наукові журнали з відкритим доступом більш помітними, тим самим сприяючи їх більш широкому використанню і впливу. Один із найважливіших етапів підготовки до захисту кандидатської чи докторської дисертації — це публікація наукової статті у відповідних фахових виданнях. Згідно із встановленими правилами, претенденту на отримання наукового ступеня необхідно опублікувати наукові статті за своїм фахом. При цьому публікації наукових статей повинні повністю відповідати вимогам МОН (ВАК) України. У зв’язку з розвитком науки у XVII сторіччі у науковців виникла необхідність ділитися власними відкриттями із колегами.

Написання під вимоги є частіше більш прийнятним шляхом, наприклад, коли ви точно знаєте коло видавництв, куди бажаєте відіслати свої роботи, і які висувають якісь особливі вимоги. Перевірити чи дійсно журнал є фаховим на сайті МОН України саме з Вашої спеціальності. У Реєстрі наукових фахових видань України можна знайти за назвою журнал, що цікавить та дізнатися до якої категорії (А чи Б) відноситься та які профільні спеціальності. Категорія журналу– це показник його значущості, авторитетності та рівня. Фахові видання прагнуть ставити високі планки за якістю контенту і відповідати їм.

З якими проблемами стикаються при виборі журналу?

Яка цільова аудиторія конкретного журналу? Вузькоспеціалізовані дослідники, широке коло осіб, студенти, іноземні читачі тощо. Ця інформація співвідноситься з цілями і завданнями конкретної статті. Дивно розраховувати на успіх, якщо в мріях знайти іноземного співавтора, Новости Украины а публікуватися в журналі без виходу на міжнародний ринок. Вибір журналу повинен ґрунтуватися на його цільовій політиці. Важливо переконатися, що на цьому майданчику публікується конкретний тип статей. Наприклад, не скрізь можна опублікувати огляди.

Спасибі за допомогу!

Кількість співавторів в статті не може бути обмежена якимись іншими чинниками. Але мова такої праці повинна бути зрозуміла не тільки фахівцям, а й широкому колу читачів. Категорично не можна застосовувати особистісну оцінку без доведених фактів. Важливо зберегти цілісність кожного розділу та дотримуватися логічної послідовності. Оформлення тексту здійснюється за допомогою стандартних для наукових робіт налаштувань Microsoft Word. Однак застосовується книжкова орієнтація сторінки. Велике значення в публікаціях Web of Science мають використані джерела.

Call us