) Блог Про Туризм В Україні: Ідеї Для Відпочинку, Огляд Пам’яток, Рекомендації Херсon – Global speech and hearing clinic

Блог Про Туризм В Україні: Ідеї Для Відпочинку, Огляд Пам’яток, Рекомендації Херсon

Українці теж не відстають від світових тревел трендів. Наприклад, львів’янин Орест Зуб запланував відвідати всі країни світу – і сьогодні ним підкорена вже one hundred and one країна. Крім того, що в своєму Instagram-акаунті він розповідає про поїздки, Орест також веде бізнес-проекти онлайн.

блог про подорожі

Париж вперше за десять років зумів обійти свого суперника – Лондон – в змаганні за право … За липень 2019 року число ночівель туристів в містах Німеччини виросло на 4.5%. Останні пів року коронавірус є новиною номер 1 в ЗМІ всього світу. Коли дізнаєшся про те, скільки гарних місць в нашій країні, стає шкода …

І Так, Поїхали Краще В Рунеті Блоги Про Подорожі!

Сем Колдер — канадський шукач пригод і творець виняткових відеороликів про подорожі. Як талановитий режисер-мандрівник, Колдер знімає не просто блоги, але кінематографічні шедеври. Kold — це канал високоякісного туристичного контенту, а також деяких навчальних відео для кінематографістів-початківців. Відео на каналі виходять рідко, але вони завжди варті очікування. Через пандемію в українців значно зменшилися можливості до закордонних мандрівок.

Хтось полюбляє екстрим, для когось найкраща відпустка – суцільний релакс серед тиші й затишку мальовничої … Уже майже цілу декаду я щороку підбиваю підсумки попередніх 365 днів. І не лише для себе, але й ділюся з вами, щоб кожен міг провести відповідні паралелі, зробити висновки чи надихнутися. Ось мої звіти за 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 та 2020 роки…. В квітні ми з другом Вовою вирішили протестувати Грузію в форматі work and journey.

Блоги про подорожі, які ви обов’язково повинні знати. Диявольський міст (Дяволският мост) знаходиться в Південній Болгарії в східних горах Родопи. Цей пам’ятник архітектури, покритий таємницями і легендами, має довжину 56 метрів, ширину … Швейцарське місто Сьйон (фр. Sion) знаходиться на південному заході Швейцарії і вважається самим сонячним містом цієї альпійської країни.

Окрім того, деякі блоги зробили набагато більше для туризму багатьох країн, ніж їх профільні міністерства. Тому в день подорожей ми зібрали кілька вартісних блогів, які відкривають всі кордони. Я мрію, щоби цей блог надавав інструментарій всім, хто мріє про дорогу, https://miofukraine.com/ але водночас боїться її. Тому назвала його «Словником мандрівника», бо тут накопичую все, що треба знати, аби вирушити у мандри. Тут ви знайдете багато корисного. І поради щодо оформлення документів, і новини туризму, і просто потрібні кожному туристу лайфхаки.

Не зважаючи на романтичну назву, це пекло серед райського куточка землі. Принаймні з огляду на інфраструктуру та рівень життя. Країна вважається найбіднішою у Західній Півкулі.

Mark Wiens — Eight,04 Млн Підписників, 1,Eight Млрд Переглядів

Готуєтесь до шкільної поїздки, але не знаєте, на що звернути увагу? Організувати тур самостійно чи звернутись… Тур до Львова на День Святого Валентина Замовте тур до Львова на День закоханих в Ukraine Travel Lab ы не задумуйтесь над тим,…

Не Відірвати Очей 12 Тревел-блогерів, Які Надихають На Подорожі

Проте, це не лише великий транспортний вузол, але ще і вражаючий … Прочитавши відгуки про країни Європи, Азії, Америки та Океанії на нашому блозі, ви з легкістю зможете ви­ріши­ти в яку саме країну вам замовити туристич­ну подорож. Майк Корі — автор відеоблогу, присвяченого пригодницьким подорожам, що просякнуті адреналіном. Він мандрує дивними і чудесними місцями, далекими від мейнстриму. Майк підходить до подорожей і життя, як до екстремального виду спорту, створюючи дикі, унікальні й абсолютно божевільні блоги з усіх куточків планети. Програма Орел і Решка стала легким розігрівом для київського тревел-блогера Антона Птушкіна, блог якого дивляться буквально всі активні в YouTube українці.

Namgul – підводний фотограф Дмитро Мірошников. Останнім часом поринув у роботу і рідко оновлює ЖЖ. Так що теж потрібно покопатися в архівах. Lovigin – фотограф Петро Ловигін. Багато цікавих фотопроектів, в тому числі і з численних подорожей.

Call us